capitolul 2

joi, august 19, 2010 alex

capitolul 2.

Dupa o lunga discutie despre scoala, familie, pasiuni, ploaia s-a oprit si am hotarat ca trebuie sa ma intorc in hotel.

Dar ce sa fac in camera?

Hai sa vorbim cu Ivo si jucam ceva in receptie.Cred ca ar fi mai bine sa ma intorc in camera ,nimeni nu stie nimic de mine! m-a privit rugatoare.Ma duc sa-i caut pe ai mei sa le spun ca sunt in receptie.

M-a aprobat si eu m-am indreptat spre barul la care mama si tata stateau adesea.Le-am explicat unde am fost si ca mi-am facut prieteni pe care vreau sa-i cunosc mai bine.

Ma gasiti in receptie.

Cand m-am intors am facut cunostinta cu Ivo,animatorul si Michel un turist plictisit cu care jucasem Boccia cu o seara in urma.

Ma uitam la toti cat de concentrati erau la joc ,doar ea ma privea :avea parul blond nearanjat ,ochelari dreptunghiulari care incadrau ochii verzi-albastri facand-o sa para foarte matura.

Pielea bronzata contrasta cu dintii albi ,perfect aliniati.Ma simteam inconfortabil cand ma privea ,parca imi rascolea amintirile ,imi citea gandurile si de fiecare data cand ma incruntam zambea.

A spart monotonia invitandu-ma la o plimbare pe care am acceptat-o cu greu.

Ploaia facuse ravagii ,dar improspatase aerul si inviase florile topide de caldura tropicala din timpul zilei.M-am descaltat cand am ajuns la plaja dornic sa ma plimb pe nisipul ud ,ea m-a urmat si am inceput amandoi sa cautam scoici .

.Totul parea atat de feeric ,exact ca in povestile lui Sparks cand doi tineri se intalnesc pe plaja si totul se schimba .Din acel moment a inceput totul…

2 Responses to “capitolul 2”


Leave a Reply

Trimite-mi un gând. Mulțumesc!

© Copyright 2011. Designed by Mary. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.