Ajuta/ma sa schimb ceva

miercuri, septembrie 01, 2010 alex

dedicat celei mai bune prietene a mea,D...Stateam si ma gandeam cat valoreaza o secunda din viata mea .Te-ai gandit la timpul care se poate opri si poate sterge amintirile tale?



Imi doresc sa pastrez visele vii in mintea mea,sa-mi aduc aminte de fiecare prieten ,de fiecare om care a sadit in mine o noua samanta de energie ,vreau sa am langa mine fiintele care m-au iubit si care m-au facut sa iubesc ,dar TIMPUL e bariera dorintelor mele.



M-a calcat in picioare,m-a lasat fara copilarie ,mi-a smuls din fiecare lacrima tristetea -el,doar el ,TIMPUL,dar mi-a adus mereu putina fericire ,el dusmanul meu ,TIMPUL…

2 Responses to “Ajuta/ma sa schimb ceva”


  • Valoreaza mult, chiar si o secunda cu toate ca noi nu ne dam seama de multe ori.Timpul este dusmanul tuturor, de aceea trebuie sa il pretuim asa cum este inainte ca el sa fuga de noi, pt ca odata ce va fugi nu-l vom mai putea prinde.

  • Simina says:

    buna, Alex...multumesc pentru felicitari si sunt incantata ca-ti place in taramul meu de poezie..
    am citit ce ai scris tu aici si mi s-au retrezit amintiri adolescentine scrise in jurnalul meu secret, esentiale pentru mine pe vremea aceea...dupa ani recitind franturile anilor de liceu decupate in jurnal le-am vazut atat de lipsite de importanta...mici...o alta perspectiva..
    totusi nimic din ceea ce facem din suflet si pentru sufletul nostru nu este in van...continua sa scrii...lasa emotiile si trairile interioare sa te inspire si sa-i bucure si pe altii..
    mult succes si-n 'indragostirea' de timp...


Leave a Reply

Trimite-mi un gând. Mulțumesc!

© Copyright 2011. Designed by Mary. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.