dezamagire

sâmbătă, aprilie 02, 2011 alex

O,tu,dezamagire, de-as fi stiut ca ai un chip omenesc! De ce oare te-ai ascuns in spatele acelor ochi albastri ? De ce te-ai incapatanat sa-mi demonstrezi ca prezenta ta e constanta?De ce tu?De ce acum?

De ce ma faci sa-ti simt lipsa cand ,paradoxal, un sambure “de bine” apare in universul meu? Cum poti tu sa ma faci dependent de tine? Ce esti ? Iubire?Ce stii tu despre asta? 6 litere,niste simple litere.Cum poti afirma tu ca intr-adevar cunosti ceea ce sta in spatele lor? Apari cand nu-mi mai aduc aminte de tine. Pleci inainte ca eu sa –mi revin din starea de beatitudine amara.

O,tu, dezamagire nebuna! Esti insetata de putere si atat de ipocrita!

De ce apari cand reusesc sa cred in ceva? De ce strigi cand stii ca tacerea mea te acopera? De ce incerci mereu sa ma intorci din drum? Nu-ti poti imagina ca exista locuri pe care tu pur si simplu nu poti sa le controlezi,nu-i asa? Ei bine,nici ca-mi pasa.

Intr-o lume in care iubirea e confundata cu dominatia, increderea e vazuta ca un favor si tacerea e privita ca o slabiciune, eu am sa te consider o umbra.O simpla umbra goala, care isi va cauta permanent trupul. Iar eu n-am sa-ti mai accept jocul.

Si sa nu crezi ca ma voi schimba.Voi fi acelasi eu, aceleasi principii si aceleasi dorinte.

Dar dac-ai stii ce insemn eu fara tine…

in finalul postului,imi permit sa va adresez o intrebare.....va bucurati ca am revenit dupa o perioada destul de lunga pe blog?multumesc!

3 Responses to “dezamagire”


Leave a Reply

Trimite-mi un gând. Mulțumesc!

© Copyright 2011. Designed by Mary. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.