Duminica...

duminică, iunie 12, 2011 alex

Urasc duminicile. Nu as putea spune un motiv concret, dar urasc duminicile…
Intr-unul din filmele mele preferate din categoria ”siropoase si improbabile” personajul feminin se plangea sambata noaptea ca deja este duminica si ca uraste ziua de duminica pentru ca este ziua de dinainte de luni, cand deja stresul jobului se instaleaza… Ar putea fi un motiv dar cred ca urasc atat de mult duminicile incat abia astept ziua de luni…

Nu stiu cand am inceput sa urasc aceasta zi a saptamanii - poate pentru ca cele mai proaste vesti din viata mea le-am primit duminica, sau ca cele mai dureroase experiente le-am trait in aceasta zi -  sau poate pentru ca duminica este o zi atat de … goala.
Este o zi a familiei … si intotdeauna am fos singur in aceasta zi.
Faptul ca orele trec atat de greu duminica, si ca asteptarile pentru unica zi libera a saptamanii sunt atat de mari si provoaca dezamagiri, ma fac sa urasc linistea orasului, monotonia si plictiseala ce ma cuprinde treptat… Orele dupa-amiezii in care nu se intampla nimic… si este un mare gol…
Asa ca am convenit sa nu mai existe ziua de duminica.

Dar cert este ca ador sambatele fiindca ma cuprind cu acea stare de relaxare, de calm pe care o resimt mult prea putin duminica, cand intervine o monotonie acuta. Este un fel de "sambata 2", intr-o alta varianta.
Week-endul acesta am avut prima zi de “sambata 2″ ! Si a fost o zi spelendida de altfet. A fost o zi cum nu m-as fi asteptat vreodata ca o duminica sa fie: atat de calma si… de frumoasa.



Pot spune doar ca atunci cand asteptarile sunt atat de mari, nu ai cum sa fii la fel de dezamagit ca atunci cand nu ai nicio asteptare. Te poate surprinde acel ceva, si chiar sa te simti fericit asa cum nu ai fi crezut ca te vei simti…

P.S: Nu exista zi fericita fara un mic dejun grandios! Ador micul dejun cu branzeturi si capsuni!

9 Responses to “Duminica...”

  • Anonim says:

    interesant........insa este ceva ce nu poti schimba: nu poti schimba zilele saptamanii,numai Dumnezeu poate. Asa ca iti urez succes si sper sa iti placa intr-un final si aceasta zi.
    semnat, Barbie.

  • Marina says:

    Eu sorb fiecare secundă din ziua de duminică tocmai pentru că urmează luni -o zi obositoare care începe cu trezitul devreme şi se termină târziu. Încerc să nu-mi fac o zi preferată. Sunt doar zile mai încărcate şi zile mai liniştite .Ador fiecare zi ,chiar dacă e rea sau bună .Fac parte din viaţa mea şi am învăţat să le accept .

    P.S: mi-ai făcut poftă de căpşuni !


  • Idem,chiar nici mie nu-mi plac duminicile...
    O zi plictisitoare,in care orele trec incet si in care nu ai ce sa faci decat sa stai acasa si sa-ti mananci masa de pranz cu familia..."sambata 2" sper ca va fi frumoasa de acum incolo :)

  • Unknown says:

    Azi este duminica. Cum te-ai simtit?

  • Alle. says:

    Mda, si eu duminica ma gandesc ca vine lunea si incepe scoala din nou...
    Dar in vacanta toate zilele se transforma intr-o duminica ce nu se mai termina decat cand vine prima zi de scoala ;)
    Yay!


  • Mie imi place duminica.
    Doar daca ma gandesc ca e ultima zi din week-end si urmeaza o saptamana grea incepe sa`mi placa.
    Dar pe de o parte ai dreptate..duminica orele parca trec mai greu..:)

  • WaterDrop says:

    credeam că sunt singura care urăște duminicile... Actually, duminica este o zi în care se presupune că nu ar trebui să faci nimic, iar pentru o persoană atât de activă precum mine, este enervant peste măsură. Cred că explicația e mai mult de formă, pentru că în adâncul meu, e un „ceva” care nu poate fi definit, adevăratul motiv al repulsiei mele față de această zi... Poate că de asta una dintre melodiile mele preferate este Hurts-Sunday. Cred că o să-ți placă. Pentru mine, versurile vibrează într-un mod unic :)

  • Anca Snow says:

    si eu detest duminica.. dar incerc cat de cat sa trec de plictiseala, monotonia, si ''goliciunea'' (asa cum ai spus si tu) ce se asterne in aer. o duminica poate fi chiar frumoasa cand ai cu cine sa te bucuri de ea, si cum. ps: tocmai mi'am reamintit ca duminica asta m'am certat cu prietenul meu... :|


Leave a Reply

Trimite-mi un gând. Mulțumesc!

© Copyright 2011. Designed by Mary. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.